Over deze website - Ingenious by me
325
page-template-default,page,page-id-325,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over mij

IMG_0337

Bedankt dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Inge, en ik ben het gezicht achter Ingenious by Me. Ik zie deze website als mijn kleine hoekje in het grote creatieve web om de dingen te laten zien die ik leuk vind om te doen. Een greep uit mijn vele hobby’s zijn haken, amigurumi, kleuren voor volwassenen, fotografie en DIY projecten.

Social Media

20160117-IMG_0259

Je kunt me volgen op Pinterest. Hier pin ik veel creatieve ideeën. Eigenlijk veel te veel leuke projecten in veel te weinig tijd! Je kunt me ook volgen op één van mijn Instagram accounts. Dit account gebruik ik voor mijn website en hier post ik al mijn kleurplaten. Gebruik Facebook om up-to-date te blijven over alle blogposts.

Contact

20150728-IMG_3412

Wil je met mij in contact komen? Dat kan! Vul het contactformulier in op mijn website of stuur een mailtje naar info@ingeniousbyme.com. Ook voor de mogelijkheden voor samenwerkingen of adverteren kun je me op die manieren bereiken.