Pinecone Woody & Goede voornemens! - Ingenious by me
1678
post-template-default,single,single-post,postid-1678,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Pinecone Woody & Goede voornemens!

Hoi allemaal! Alweer mijn tweede bericht op mijn blog dit jaar. Nouja, alweer… Ik zou graag wat vaker bloggen dan dat ik nu doe. Ik geniet ook zo van anderen hun blogposts. Heerlijk genieten van allerlei mooie creaties, elke dag weer bijleren, en gewoon lekker scrollen door een volle Bloglovin feed. Trouwens, volgen jullie me al via Bloglovin? Je kunt me hier vinden: Ingenious by Me! Het is super leuk om mensen te volgen op bloglovin. Alle nieuwe blogposts op de blogs die jij volgt komen dan op je feed terrecht. Je hoeft dan dus niet meer al je favoriete blogs apart te bezoeken.

Pinecone Woody

Hieronder zie je foto’s van Pinecone Woody (of in het Nederlands Dennenappel Woody). Ik dacht dat het ‘even’ en snel projectje zou zijn voor tussendoor, maar het bleek wat meer te zijn. Voor de “schubben” (tsja, hoe moet ik het anders noemen?) van de dennenappel waren een kleine uitdaging!

Woody staat nu samen met Peter de Paddestoel uit de herfstcollectie op mijn kastje. Het patroon is (uiteraard) weer van Lalylala. Je vindt haar patronen (zowel in het Nederlands als in het Engels) in haar Etsy shop. Ooit hoop ik dat mijn Etsy shop net zo goed gaat lopen als die van Lalylala!

Goede voornemens

En dan nog mijn goede voornemens. Meer bloggen. Welke blogger heeft dat voornemen niet? Ik beleef er iedere keer zoveel plezier aan, maar dan 2 weken doe ik er weer niets mee. Zonde toch eigenlijk?  Eigenlijk zou ik mijn doelen concreet moeten maken, dan kan ik ze ook echt naleven. Want wat is “meer”?

Dus, mijn doel (best wel spannend om zo op “papier” te zetten) is om minimaal 1x per week maar het liefst 2x per week een blogpost te plaatsen. Want dat is waar ik blij van word! Hebben jullie ook goede voornemens?

2 Reactie's

Geef een reactie