Patroon getest - Toby de Beer - Ingenious by me
1970
post-template-default,single,single-post,postid-1970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Patroon getest – Toby de Beer

Een tijdje geleden plaaste Tine van Little Happy Crochet een oproepje op Instagram. Ze vroeg om een test haakster voor haar nieuwe patroon. Het patroon heet Toby the Bear, en is een heel bijzonder patroon van een lieve teddy beer. Zeker geen standaard patroon, en dat sprak me heel erg aan. Alhoewel ik nog nooit eerder een patroon had getest, werd ik toch uitgekozen. En ik kan je zeggen dat ik me erg vereerd voelde!

Little Happy Crochet is een bedrijf uit Denemarken met hele unieke patronen. Ik heb nog niet eerder een patroon van Littly Happy Crochet gehaakt. Je kunt alle patronen hier en in de Etsy shop vinden. Binnenkort zal het patroon van Toby de Beer daar dus ook tussen staan.

Een korte review

Het patroon is kort en bondig beschreven, maar toch erg duidelijk. De afkortingen zijn net wat anders dan ik gewend ben, maar gelukkig staat er een duidelijke afkortingenlijst aan het begin van het patroon. Ook staan er veel (en grote!) foto’s in het patroon waardoor je een goed beeld hebt hoe het eindresultaat eruit komt te zien. In het truitje zit een speciale steek, en deze is zelfs met foto’s stap voor stap uitgelegd. Al met al ben ik dus heel erg positief over dit patroon en zou ik zo nog een patroon van Little Happy Crochet willen haken!

Materialen

Voor Toby de beer gebruikte ik zowel katoen van Catania als Phildar Cotton 3. Deze garens kun je perfect door elkaar gebruiken. Voor de hoodfkleur (lichtgrijs in mijn geval) heb je net iets meer dan 50 gram nodig. Ik haakte met mijn lievelingshaaknaald: de 2,5 mm van Clover.

2 Reactie's
 • Zusje Knus
  Geplaatst op 10:12h, 24 mei Beantwoorden

  Wat heb jij deze ook mooi gehaakt zeg!! Ziet er super netjes uit met prachtige foto’s!
  Het patroon is ook erg leuk! Ik kan mij voorstellen dat veel mensen deze knuffel willen haken, zeker bij het zien van deze leuke en mooie foto’s!

  Geniet van je week verder!

  Liefs Marijke @zusjeknus

 • sigridkatkatkatoen
  Geplaatst op 15:58h, 24 mei Beantwoorden

  Een grappig beertje, een beetje verlegen weggedoken in zijn truitje 🙂

Geef een reactie