Review - Hema Letterstempels - Ingenious by me
2014
post-template-default,single,single-post,postid-2014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Review – Hema Letterstempels

Wanneer ik de Hema binnenstap kijk ik altijd even bij de DIY producten. Want ze hebben altijd zulke leuke producten liggen die ik het liefst allemaal mee naar huis zou willen nemen!

Afgelopen week zag ik de kerst DIY spullen alweer hangen. Achja, waarom ook niet, ik neem even een kijkje. En tussen alle rendieren en kerstmannen stempels vond ik een lief balletje met letterstempels. En zoiets had ik nog niet, dus die gingen mee naar huis!

Het balletje met daarin 26 (best logisch toch…) stempels kost €2,50. Een goede prijs als je het mij vraagt. Want je kunt er zoveel kanten mee op in allerlei DIY projecten.

Letterstempels review

Ik heb de stempels natuurlijk uitgetest. En stiekem verwachtte ik best wel veel van deze stempels. Vaak koop ik namelijk mijn knutsel spullen bij de action. En dan verwacht je toch meer van de Hema producten. Eerst heb ik alle stempels even los getest op een velletje roze papier. Even het alfabet stempelen. En dat ging best wel goed! Ik gebruikte inkt die ik al had, namelijk Adirondack inkt. De stempels werkten hiermee goed samen. Ze stempelen de hele letter, er worden geen delen overgeslagen. Ook het lettertype van de letters vind ik erg leuk.

Hema Letterstempels review

Nadelen? Ja, ik heb er wel een paar gevonden. Zo vind ik het moeilijk om te zien waar je gaat stempelen, zeker omdat ik clear stamps gewend ben. In principe geen probleem, maar de stempel komt niet helemaal overeen met het plaatje van de letter bovenop. Dus wanneer de letter bovenop de stempel recht staat, is de ‘echte’ stempel een beetje gedraaid. Maar na een paar keer stempelen wen je hier wel aan. Daarnaast stempel je soms het randje van de stempel mee. Ik kan hier heel erg van balen (hallo perfectionisme!) maar eigenlijk staat het wel heel erg leuk. Echt zelf gemaakt!

Eindconclusie

Ik ben ontzettend blij met mijn stempels. Ik heb ze al gebruikt in mijn bullet journal. Je ziet een sneak peak hiernaast, binnenkort meer over mijn bullet journal. Maar daarnaast heb ik ook al heel veel ideeen hoe ik deze letterstempels wil gaan gebruiken. Op cadeaupapier, kaartjes, labels… Ik vind de stempels goed voor een creatieve boost!

De stempels zijn nu te koop bij de Hema voor €2,50. Bij mij hingen ze bij de kerst knutselspullen, maar ik kan me voorstellen dat ze daar niet bij iedere Hema hangen. Op de website kan ik ze niet vinden, maar ze lijken op deze.

Heb jij ook letterstempels en waarvoor gebruik jij ze?

Follow my blog with Bloglovin

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie